skip to Main Content

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo – Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Meer dan 60.000 bezoekers willen ieder jaar dit prachtige evenement bijwonen. Genieten van een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis.

Een glas donker rood, een vers getapt bokbiertje, heerlijke proeverijen,de warme gloed van vuurkorven. En dat alles gelardeerd met livemuziek en gezelligheid. Dát is de Military Classic Night-Fair! Een unieke happening die u helemaal in de sfeer van de Military brengt.Tegen het decor van onze Military-village is er een boulevard met mode, beauty, wellness en lifestyle. Er zijn modeshows, presentaties, demonstraties.  

Maak kennis met de verschillende exposanten en hun gevarieerde aanbod. Geniet  van een goed glas, culinaire verrassingen en de bijzondere ambiance. Of trakteer uw businesspartner, vrienden, familie of collega’s op de Military Classic Night-Fair.

Een avond met sfeer, warmte en gezelligheid.

Back To Top