skip to Main Content

Twintig jaar geleden heb ik samen met mijn man, Jeroen Achterberg, Van Deinse Media opgericht. Van Deinse Media is een uitgeverij van hoogwaardige glossy magazines voor de particuliere markt en business-to-businessmarkt. Mijn sales experience is begonnen met de acquisitie voor Twentelife, een eigen ontwikkeld concept voor de particuliere markt. Twentelife was en is nog steeds het enige glossy magazine in ondernemend Twente. Voor dit blad heb ik veel koude acquisitie gepleegd. Door mijn oprechte en enthousiaste interesse voor relaties heb ik veel ervaring opgedaan en in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd in Twente.

Een andere titel die Van Deinse Media zelf gelanceerd heeft, is TOM – Twents Ondernemers Magazine. Inmiddels uitgegroeid tot Het business-to-business magazine in Twente. Daarnaast werd Smaakvol Twente ook aan de collectie toegevoegd. Smaakvol Twente is een ‘lekkere’ uitgave met daarin een verzameling van de beste restaurant uit Twente. Deze paradepaardjes zorgden voor meer prachtige uitgaven in Twente. Er ontstonden mooie samenwerkingen met diverse organisaties, zoals:

  • Thoma Post makelaars;
  • Typisch Twente in samenwerking met Twente Marketing;
  • Basis in samenwerking met FC Twente;
  • Military Magazine in samenwerking met Military Boekelo-Enschede;
  • Enschede Marathon Magazine in samenwerking met Enschede Marathon.
  • ShoppingGuide Rijssen in samenwerking met Gemeente Rijssen-Holten.

Door de warme en goede band die ik in de loop der jaren heb opgebouwd met diverse top restaurants in Twente zijn er een aantal prachtige titels gemaakt, waaronder: Lansink Magazine, Van Berkel Hospitality Magazine en De Uitkijk Magazine. Met name door goed te luisteren, mij te verdiepen en mee te denken met de klant kom je tot dit soort mooie initiatieven. Hier ligt mijn kracht.

Andere projecten waarvoor je mijn expertise kunt inroepen is bij de organisatie van events. Een aantal projecten waar ik mijn commerciële en creatieve medewerking aan heb verleend zijn: Women at the Military, het Twentelife Summer Event en de Military Classic Night Fair.

Back To Top