skip to Main Content

Astrid heeft de vaardigheden van een echte sales manager. Naast haar altijd aanwezige enthousiasme is ze in staat zich prima in te leven in de situatie van de klant. Ze heeft door al haar ervaring een brede algemene kennis van zaken waardoor ze de klant prima kan ondersteunen op het gebied van sales.

Astrid is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in ons bedrijf en weet dat op de juiste manier in onze advertentie te vertalen. Korten lijnen en duidelijke communicatie is voor ons erg belangrijk. Door haar betrokkenheid en verantwoordelijkheid vinden wij het prettig om met Anna Advertising samen te werken.

“Heb meerder projecten met Astrid mogen doen en heb haar als zeer positief ervaren. Heldere processen met een duidelijke¬† uitleg, klant- en servicegericht.”

“Vol energie en met veel passie pakt Astrid ieder project op. Altijd in goed contact met opdrachtgever en klant. Astrid straalt positiviteit uit en weet door haar jarenlang ervaring projecten altijd tot een succes te maken. De wens van de klant staat hierbij altijd centraal. Het is altijd fijn samenwerken met Astrid!”

“Astrid is enthousiast en kundig. Door haar jarenlange ervaring weet ze het optimale resultaat uit advertenties te halen. Altijd plezierig om mee samen te werken!”
Back To Top